Meer over

Onderhoud van Zonnepanelen

Jouw zonnepanelen verdienen het beste onderhoud. Zo zorg je voor een optimale werking en een lange levensduur. Hieronder vind je een overzicht van onze onderhoudswerkzaamheden.

Onderhoud aan je zonnepanelen

Werkzaamheden

Afhankelijk van de behoefte en omstandigheden, adviseren we dit onderhoud 1 of 2 keer per jaar te laten uitvoeren. De prijs wordt bepaald per paneel, per jaar. Informeer bij ons voor een gedetailleerde prijsopgave.

Panelen reinigen met osmose water:

Zonnepanelen kunnen onder invloed van weer en omgevingsfactoren vervuilen. Met osmose water zorgen we voor een grondige, maar zachte reiniging, zodat je panelen hun maximale rendement behouden.

Controle ongedierte zoals vogelnestjes:

Vogelnestjes en ander ongedierte kunnen voor problemen zorgen. We controleren de omgeving van de panelen en verwijderen eventuele obstakels.

Controle panelen werking en verankering:

We zorgen ervoor dat elk paneel naar behoren functioneert. Ook controleren we de verankering om te verzekeren dat je panelen stevig en veilig op hun plek blijven zitten.

Klein materiaal zoals rubbers en schroefjes:

Zelfs de kleinste onderdelen zijn cruciaal voor een goede werking. We controleren en vervangen waar nodig rubbers, schroefjes en andere kleine onderdelen.
Spoed Inspectie Zonnepanelen Schade
Spoed Inspectie Zonnepanelen - Uzp

Natuurschade

Heb je met spoed een inspectie nodig?

Bijvoorbeeld na een storm? Geen zorgen! Voor slechts € 65,- zijn we binnen 48 uur ter plaatse. Let op: deze prijs is exclusief eventueel benodigd materiaal.